Strona Główna Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
kłopoty techniczne
Autor Wiadomość
szef 
Administrator
Robert Napieralski


Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 27 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-11, 19:10   kłopoty techniczne

Mamy kłopoty techniczne. Przy próbie naprawienia czcionki, która ostatnio zgubiła polskie znaki i aktualizacji wersji forum wszystko sie posypało i od niedzieli forum nie funkcjonowało.

Na razie udało się przywrócić forum, ale widzę jeszcze błędy.

Proszę o zgłaszanie wszystkich zaobserwowanych nieprawidłowości w działaniu forum.
Ostatnio zmieniony przez szef 2014-02-13, 19:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
TigerStyle 
Piotr


Pomógł: 11 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Sie 2010
Skąd: Bournemouth
Wysłany: 2014-02-13, 07:08   

Witam,

Ja nie mam avatarow dla siebie i innych, ikonki 'happy face' itp itd sie nie wyswietlaja w odpowiedzi do postow (szybka odpowiedz). Wszedzie niebieskie znaki zapytania.

EDIT:
Przy edytowaniu postu ikonki sa.
_________________
"You must think first, before you move"
www.piotrluczak.pl
Ostatnio zmieniony przez TigerStyle 2014-02-13, 07:33, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
peper50 
Bartłomiej Olejnik


Pomógł: 40 razy
Wiek: 31
Dołączył: 31 Lip 2009
Skąd: Radomsko/Częstochowa
Wysłany: 2014-02-13, 20:30   

Mi pokazuje, że mam jedną nieodebraną wiadomość a w skrzynce nie mam takiej.

Dodatkowo przy Szybkiej odpowiedzi wyskoczyło "Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie."

Przy normalnej odpowiedzi jest ok.
_________________
"Jeżeli chcesz się napić wody
musisz to zrobić sam.
Żaden opis wody
nie zastąpi ci jej."

http://bartlomiejolejnik.blogspot.com
Ostatnio zmieniony przez peper50 2014-02-13, 20:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
szef 
Administrator
Robert Napieralski


Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 27 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-13, 20:32   

Piotr, sprawdź proszę czy obrazki wróciły.
 
 
nandu 
Lena


Pomogła: 14 razy
Dołączyła: 12 Cze 2009
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-02-13, 20:54   

Mam jedną nieprzeczytaną, nieistniejącą wiadomość.
 
 
seedkris 
seedkris


Pomógł: 28 razy
Wiek: 58
Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2014-02-13, 20:58   

W mojej skrzynce są tylko nieprzeczytane.
_________________
Pozdrawiam Krzysztof
 
 
czarnyfm 
Józek Blak


Pomógł: 7 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Gru 2012
Skąd: Sułkowice
Wysłany: 2014-02-13, 21:07   

Ja też mam 1 nieprzeczytaną wiadomość widmo której nie ma w skrzynce
 
 
szef 
Administrator
Robert Napieralski


Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 27 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-13, 21:50   

sprawdźcie proszę nieprzeczytane, powinny zniknąć.
 
 
szef 
Administrator
Robert Napieralski


Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 27 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-13, 21:51   

Bartek, sprawdź proszę czy nadal przy szybkiej odpowiedzi pojawia sie błąd.
 
 
czarnyfm 
Józek Blak


Pomógł: 7 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Gru 2012
Skąd: Sułkowice
Wysłany: 2014-02-14, 07:08   

ja już nie mam wiadomości
 
 
TigerStyle 
Piotr


Pomógł: 11 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Sie 2010
Skąd: Bournemouth
Wysłany: 2014-02-14, 08:16   

Witam Szefie,

Avatary wróciły, ikonki pod 'Szybka odpowiedź' wciąż znak zapytania.



Podobnie jest z ikonami w sekcji 'Napisz odpowiedź':



Dziękuję za pomoc na forum. Bez ikonek mogę żyć, bez ogonków już gorzej.

Pozdrawiam
_________________
"You must think first, before you move"
www.piotrluczak.pl
 
 
szef 
Administrator
Robert Napieralski


Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 27 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-14, 21:44   

8-)

jeśli widzicie jeszcze jakieś błędy dajcie znać, postaram się poszukać rozwiązania.
Ostatnio zmieniony przez szef 2014-02-14, 21:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
peper50 
Bartłomiej Olejnik


Pomógł: 40 razy
Wiek: 31
Dołączył: 31 Lip 2009
Skąd: Radomsko/Częstochowa
Wysłany: 2014-02-14, 22:31   

Szybka odpowiedź nadal nie działa. To samo co wcześniej. Normalna odpowiedź ok.

Wiadomość zniknęła w skrzynce więc jest ok.

Nie wiem Tiger ale u mnie pod szybką odpowiedzią ikonki są.

Dodatkowo nie mogę zmienić stylu forum w Profilu "Ten adres email jest nieprawidłowy".
_________________
"Jeżeli chcesz się napić wody
musisz to zrobić sam.
Żaden opis wody
nie zastąpi ci jej."

http://bartlomiejolejnik.blogspot.com
Ostatnio zmieniony przez peper50 2014-02-14, 22:35, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
TigerStyle 
Piotr


Pomógł: 11 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Sie 2010
Skąd: Bournemouth
Wysłany: 2014-02-15, 16:15   

Witam,

Ikonki się pojawiły. Innych problemów nie widzę. Ponownie dziękuję za postawienie forum na nogi :-) .

Pozdrawiam
Piotr
_________________
"You must think first, before you move"
www.piotrluczak.pl
 
 
peper50 
Bartłomiej Olejnik


Pomógł: 40 razy
Wiek: 31
Dołączył: 31 Lip 2009
Skąd: Radomsko/Częstochowa
Wysłany: 2014-03-05, 22:52   

Sklep nie działa. A chciałem trochę ziemi zamówić...

"404 Not Found
The request /cgibin/shop was not found on this server. "

Przy szybkiej odpowiedzi ciągle "Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie."
_________________
"Jeżeli chcesz się napić wody
musisz to zrobić sam.
Żaden opis wody
nie zastąpi ci jej."

http://bartlomiejolejnik.blogspot.com
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group